Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Fc Twente Heeft Ramiz Zerrouki Verkocht Aan Feyenoord En De Club Is In Schotland Snel Doorgegaan Om Zijn Vervanger Te Vinden De Tukkers Hebben Naar Verluidt Een Akkoord Bereikt Met Celtic Om Liam Shaw Over Te Nemen

FC Twente plukt Pröpper bij Celtic

FC Twente heeft Ramiz Zerrouki verkocht aan Feyenoord en de club is in Schotland snel doorgegaan om zijn vervanger te vinden. De Tukkers hebben naar verluidt een akkoord bereikt met Celtic om Liam Shaw over te nemen.

De 21-jarige middenvelder werd opgeleid door Sheffield Wednesday en is een jeugdinternational van Ierland. Hij speelt sinds 2021 voor Celtic, maar kon daar geen vaste basisplaats afdwingen.

Shaw komt naar verluidt op huurbasis naar Enschede, met een optie tot koop aan het einde van het seizoen. FC Twente hoopt dat Shaw dezelfde impact kan hebben als Zerrouki, die een belangrijke speler was in het team dat vorig seizoen de KNVB-beker won.

De komst van Shaw is een goede zet voor FC Twente, dat een vervanger nodig had voor Zerrouki. De Ierse middenvelder is een talentvolle speler die veel potentie heeft. Hij zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het team van Ron Jans.

Dit is het persbericht van FC Twente:

FC Twente heeft overeenstemming bereikt met Celtic FC over de transfer van Liam Shaw. De 21-jarige middenvelder komt op huurbasis over naar Enschede, met een optie tot koop aan het einde van het seizoen.

Shaw is een product van de jeugdopleiding van Sheffield Wednesday en speelde sinds 2021 voor Celtic. Hij is een jeugdinternational van Ierland en speelde in het verleden voor de Ierse U19 en U21.

Technisch directeur Jan Streuer is blij met de komst van Shaw: “Liam is een talentvolle middenvelder die we al een tijdje volgen. Hij is een goede passer, heeft een goede dribbel en kan ook scoren. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging aan ons team zal zijn.”

Shaw zal naar verwachting volgende week aansluiten bij de selectie van FC Twente.


Comments