Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Extra Positivt Besked Foer Haestaegarna I Momsfragan

Stor seger för hästägarna i momsfrågan

Högsta förvaltningsdomstolen har nu avgjort att hästägare inte ska betala moms på foder och andra förnödenheter till sina hästar.

Domen är ett stort bakslag för Skatteverket, som har drivit frågan i flera år.

Högsta förvaltningsdomstolen har nu avgjort att hästägare inte ska betala moms på foder och andra förnödenheter till sina hästar. Domen är ett stort bakslag för Skatteverket, som har drivit frågan i flera år.

Skatteverket har hävdat att hästägare ska betala moms på foder och andra förnödenheter eftersom hästarna inte används i någon momspliktig verksamhet. Högsta förvaltningsdomstolen har dock kommit fram till att hästarna kan användas i momspliktig verksamhet, även om det inte är den huvudsakliga användningen.

Domen är en stor seger för hästägarna, som har kämpat i flera år för att få bort momsen på foder och andra förnödenheter. Domen innebär att hästägarna nu kan få tillbaka den moms som de har betalat på sina inköp.

EXTRA: Positivt besked för hästägarna i momsfrågan

Högsta förvaltningsdomstolens dom är ett positivt besked för hästägarna. Domen innebär att hästägarna nu kan få tillbaka den moms som de har betalat på sina inköp av foder och andra förnödenheter. Domen är också ett viktigt prejudikat för andra liknande fall.


Comments